Streaming av Tv sendinger og film

Med en android mini PC kan du streame TV kanaler og film rett på din TV
Streame TV kanaler og film

Vi gjør oppmerksom på at det strides om det er lov å streame TV, Film og Sport. Men de fleste har vel konkludert med at det er de som legger ut dette som gjør noe ulovlig. Å se på er nok mer i gråsonen. Vi oppfordrer ingen til å gjøre noe ulovlig, og her linker vi kun til tjenester. Så får den enkelte avgjøre om de ønsker å benytte dette eller ikke. Vi oppfordrer ingen til å bryte Norsk lov!

 NTV er en av mange tjenester som er svært populær! Denne koster noen kroner pr mnd, men gir et enormt utvalg av TV kanaler. Velger du ultimate pakken får du over 200 TV kanaler. Også Norske. Med NTV kan du se alle Skandinaviske kanaler av interesse, og mange sportskanaler og noen filmkanaler.

I dag er det mange som streamer innhold til sin TV. Mange gjør dette med en Android mini PC, også populært kalt TV boks, Mediasenter, Android Mini PC,  og mye annet. Mange streamer TV sendinger med en slik TV boks. Noen streamer også filmer via Netflix, HBO, Viaplay og lignende tjenester. Mange gjør dette direkte på TV via apper som allerede er lagt inn i TV når man kjøper dem. Så hvorfor skal jeg da kjøpe en «TV boks» spør mange seg. Jeg har jo allerede dette på TV. Og det stemmer jo forsåvidt. Men det er allikevel mange fordeler med en Android Mini PC. For det første kan man med en Android Mini PC / TV boks, selv velge hva man vil streame. Man vil ofte streame ting som ikke allerede ligger på sin egen TV, eller man har kanskje en eldre TV som ikke har apper for streaming (smart TV) eller det kan være andre grunner. Ofte er grunnen at man ønsker et bredere utvalg enn det man finner på sin egen TV. Kjøper man seg en Android Mini PC står man meget fritt i sine valg. Man kan også laste ned over 1 million apper fra google Play store, og ikke minst man kan bruke det meget populære programmet XBMC til å streame både musikk, TV sendinger og film. Både over nett og lokalt. XBMC er et genialt program som lar deg legge inn diverse plugins etter eget ønske. Veldig mange av dem gir deg gratis tilgang til å stream både vanlige TV kanaler som NRK og mange andre..  Både Norske og utenlandske. I tillegg får du tilgang til et enormt utvalg av utenlandske TV kanaler man ikke får sett i Norge. og ikke minst masse musikk og sport. Skal du kjøpe en Android Mini PC vil du garantert få enormt mye glede av XBMC, og vanlige apper som f. eks NRK som også gir deg tilgang til NRK sitt enorme arkiv. Dette i tillegg til NRK 1, 2 og 3 live sendinger. Mange spør om råd når det gjelder TV bokser. Det vi i alle fall med en gang kan si er, kjøp kvalitet! Noen kjøper seg en liten stick, som ikke duger til stort annet enn å irritere deg. De har ikke nok datakraft (CPU) og de har dårlige «skjermkort»  (GPU) I tillegg er ofte antenne i de billigste stickene på markedet helt elendig. Legg derfor noen kroner i dette. Det har du igjen for i lengden. Det er nok av Android sticks og bokser som ligger i skuffer og skap fordi folk har kjøpt billige ting som rett og slett ikke duger til jobben de skal gjøre. Et merke som har fått mye god omtale og gjort det meget bra i tester de siste årene er MiniX. De lager både stick, og Android mini PC, TV bokser, som er en liten boks man setter på bordet. De fleste av dem har ekstern antenne og meget god dekning på WIFI. I tillegg har de inngang for kabel om man ønsker å kjøre dette via kabel istedenfor WIFI. En seriøs og god leverandør av Android mini PC i Norge er samok.no. Der får du kun de beste Android boksene, og meget god support om du trenger hjelp. De fører merker som MiniX og Tronsmart. Sistnevnte er meget god bokser, men litt rimeligere enn MiniX, som går for å være det beste på markedet! Hos Samok.no hjelper de deg gjerne også å legge inn en pakke fra NTV.MX i XBMC. Dette forutsetter at du bruker denne linken og  kjøper Ultimate NTV pakken. Den koster litt over 200 kr pr mnd, og gir deg over 200 TV kanaler. Det forutsetter selvfølgelig at du kjøper en Android mini PC av dem, så fikser de dette før de sender den til deg. De oppgraderer også alle sine Android Mini PC til siste firmware før de sender dem ut til kundene.  Dette gjør de helt gratis! De hjelper deg sikkert å legge inn andre plugins i XBMC også, om du ønsker det. En annen utrolig kjekk ting er at flere og flere lar deg laste ned innhold på din Android boks. F. eks Viaplay tillater nå dette. Skal du på hytta, i båten eller andre steder hvor du kanskje ikke har så stort utvalg av TV kanaler, om noen i det hele tatt. Ja da laster du ned noen filmer, serier eller programmer på din Android Mini PC og tar den med deg. Så er TV kvelden reddet!   Det finnes masse man kan streame gratis på nett, og mange har faktisk valgt å si opp TV lisensen og kun streame det de vil se på av vanlige TV kanaler. Eller de klarer seg med å streame NRK, også bruker  de i tillegg Netflix, HBO Nordic, Viaplay eller andre tilbydere. (koster penger) Man er heller ikke avhengig av en TV skjerm for å kunne streame innhold med en Android mini PC. Man kan fint bruke en PC skjerm, en projektor eller en hvilken som helst annen skjerm med HDMI inngang. Da en Android stick / Mini PC er ganske fleksibel. Nedenfor finner du et lite utvalg til streaming av TV sendinger, filmer og serier på nett Vi gjør oppmerksom på at noen av tjenestene kan kreve at du har ip adresse utenfor Norge. F. eks USA. Dette fikser du enkelt med en Android Mini PC. Det kommer en guide for dette senere! Vi gjør oppmerksom på at vi ikke står ansvarlig for innholdet på noen av lenkene, da sider hele tiden forandrer seg, og det er umulig for oss å ha oversikt over.

  • ShowBox gir deg tilgang til tusenvis av filmer og serier gratis!
  • NRK Gratis. Både live og arkiv. Har også egen Android app.
  • NTV Klikk «TV Online» og velg Ultimate NTV. XBMC tillegg.
  • FilmOn er populær når det gjelder sport og film
  • SweFlix (Svenskenes Pirat Netflix) Fungerer fint i vanlig browser.
  • SeDirekte Oversikt over kanaler fra hele verden på nett.
  • TVify Serier og filmer på nett.
  • Stream TV Guide. Masse linker til ting som kan streames!
  • TV Muse Her er det stort utvalg. Noe krever annen IP
  • FilmOn Meget bra utvalg! Mye gratis, men man kan også betale.

Flere kommer. Send oss gjerne gode forslag! Kjøper du Android Mini PC hos www.samok.no, så får du en av norges beste priser, super support og ikke minst, de oppdaterer til siste firmware for deg, helt automatisk og helt gratis. De har også svært god service. Dette er en nettbutikk vi anbefaler! Med siste firmware på MiniX vil HBO, Viaplay, TV2 Sumo, Cmore og mye mer virke uten problemer!