Si opp TV lisensen

Vi understreker at vi med dette på ingen måte oppfordrer folk til å jukse seg unna TV lisensen, eller kringkastings avgiften som den også heter. Det er ulovlig! MEN om man ikke kommer under reglene nedenfor er det heller ingen grunn til å sitte å betale lisens. Reglene fra NRK er ganske klare på hvordan dette fungerer. Teksten nedenfor er hentet fra NRK sin side for oppsigelse av lisens, som du finner HER

På sidene til NRK står følgende å lese: «Med fjernsynsmottaker menes blant annet TV, DVD/video m/tuner, satellittmottaker, dekoder, PC med TV-kort/tuner og lignende. Mottaker uten tuner satt opp med kabel-tv eller parabol er avgiftspliktig.

Vi må ved oppsigelse få oppgitt hva som har skjedd med mottakerutstyret. Er det overdratt til andre må navn og adresse, samt dato for overdragelse oppgis, jfr.§ 7 i Forskrifter om fjernsynsmottakere

Teksten her er forholdsvis klar, så det er ingen grunn til å ikke si opp tv lisensen om man ikke faller under disse reglene. Dette er en lisens som i våre øyne er blodig urettferdig. Selv med vår beste vilje kan vi ikke forstå hvorfor vi skal betale penger til en kanal vi ikke ønsker å se på. Og det er jo ikke småpenger det er snakk om heller! Spesielt ikke når man ikke kan velge den bort om man ønsker å ha TV. Dette har vi tatt konsekvensene av, og og vi har derfor sagt opp vårt GET abonnement og TV lisensen fra 1.7.2014. Det skal bli en stor glede og levere inn vår GET boks!

TV skal vi nok klare å få sett uansett! Det er mange måter å løse dette på! Andre relaterte artikler

Du trenger ikke betale TV lisens

Får ikke lov å kreve TV lisens for PC og Nettbrett